LABYRINTH BATTLE, ediția 1

Pe data de 29 aprilie 2017 clubul sportiv „GALATA” a desfășurat prima ediție a competiției LABYRINTH BATTLE. A fost o încercare serioasă, dar și un examen pentru organizatori.

Pregătirile au durat mult timp. Discuții, acorduri de colaborare, desenarea traseelor, pregătirea materialelor și a echipamentelor necesare – a fost greu și interesant.

Dar cea mai grea provocare a venit din partea naturii. Mijlocul lu aprilie – ninsori abundente – copaci la pământ  – dezastru… Cu o zi înainte de competiție nu era clar, unde va fi totuși locul competițional.

Într-un final am găsit o ieșire din situație acceptabilă pentru toți: și pentru organizatori, și pentru autoritățile locale, și pentru participanți. Competiția s-a desfășurat pe terenul ed sport din preajma gimnaziului „Galata”.

Promisiunea organizatorilor a fost – organizarea voluntarilor pentru lichidarea consecințelor dezastrului natural pe teritoriul gimnaziului „Galata” în prima jumătate a zilei de sâmbătă – până la startul competiției propriu-zise.

Zis și făcut. Am reușit tot ce ne-am planificat – și salubrizarea teritoriului, și competiția.

A fost interesant și provocator. Competiția s-a desfășurat conform sistemei olimpice: calificările, 16-zecimile, semifinalele și finalele. 4 grupe: M seniori, W seniori, M juniori, W juniori.

Evident cele mai interesante au fost finalele, dar și rezultatele. În fiecare categorie au fost surprize – nu toate prezicerile s-au adeverit.

2 labirinte – aranjate simetric, cu efectul „ în oglindă”, câteva intrări și câteva ieșiri. Tactica a influențat rezultatele, pentru unii – chiar și norocul.

Toți premianții, pe lângă cupe și diplome, au obținut scutire de 100% din cota de participare la următoarea competiție.

Albumul cu poze

Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *