Deoarece prima ediție a competiție a plăcut mult participanților membrii clubului nostru au decis să facă o tradiție și anual la mijlocul lunii aprilie să desfășurăm o astfel de competiție.

Ediția din acest an s-a deosebit mult de cea din anul trecut. O hartă și 1 traseu în loc de 2 hărți și 2 trasee. sarcini mai puține – totuși acest fapt nu a simplificat și nu a scurtat timpul, pe care l-au folosit participanții pe traseu.

Din cauza ninsorilor din aprilie pădurea este împânzită de crengi rupte și copaci răsturnați. Toți participanții au avut nevoie de cel puțin 3 ore, pentru a găsi punctele de control și pentru a realiza sarcinile propuse de arbitri.

Traseul a plăcut mult participanților. Toți au venit obosiți, dar fericiți și mulțumiți de traseul propus de arbitri. Cele mai bune rezultate au fost realizate de echpele ZUBR-1 (categoria seniori) și GALATA-1 (categoria juniori). Echipa ZUBR-1, care a acumulat cele mai multe puncte dintre toți participanții s-au învrednicit de o reducere de 100% la următoarea competiție, organizată de CS „GALATA”.

Albumul cu foto

Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *