GALATA-TRIATLON, ediția 2017

Ediția a 2-a a competiției „GALATA-TRIATLON”, care în anul 2016, oficial a anunțat intrarea în valul evenimentelor sportive și distractive a clubului sportiv „GALATA”, a tot fost amânată până la sfârșitul lunii noiembrie.  Motive au fost multe: diverse evenimente sportive, oboseală, lipsa timpului etc. În sfârșit, a fost luată o decizie.

Tradițional organizatorii competiției Clubul Sportiv „GALATA”, Pretura sectorului Botanica și administrația gimnaziului „Galata” și-au unit eforturile pentru a desfășura un eveniment sportiv interesant, printre obiectivele de bază ale căruia au fost propagarea modului sănătos de viață în rândurile copiilor și tinerilor.

Pe data de 24 noiembrie 2017  începând cu ora 13.30 în fața școlii s-au adunat o mulțime de doritori de a încerca probele sportive ale CS „GALATA” (turism sportiv, orientare sportivă și ultramaraton), desfășurate sub formă de ștafetă. Au participat echipe formate din elevii claselor 4-9 din gimnaziul „Galata”, 8 echipe ai școlii sportive Cimișlia, precum și 6 membri ai clubului nostru, care au alergat individual tot traseul propus pentru ștafetă.

Rezultate:  clase, clasament clase, juniori, seniori

Foto: album 1, album 2

Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *