Cupa de Iarnă a municipiului Chișinău 2018

Recent a început Cupa de Iarnă a municipiului Chișinău 2018 la Orientare Sportivă. Drept organizatori-SOTT Chișinău, CS «FAURI». Cupa are un program divizat în 6 etape:

 • Etapa  1 – 26.11.2017 «Surpriză Foto»
 • Etapa 2-16.12.2017 «Labirintul cunoștințelor». Orientare în labirint (gimnaziul GAL);
 • Etapa  3- 31.12.2017 «Revelion». Orientare la alegere de ”sărbătoare”;
 • Etapa 4-27.01.2018 «Plutanina». Orientare în labirint (liceul M. Basarab);
 • Etapa  5-18.02.2018 «O Blin». Orientare după linie;
 • Etapa 6-11.03.2018 «Primăvara Chișinăueană». Finala Cupei.
 • La prima etapa din partea Clubului Sportiv Galata au participat : Ionel Victoria (categoria WB)-locul 7; Rotaru Andrei (categoria MMat) care s-a clasat pe locul 3. Îl felicităm pe Andrei pentru un rezultat pozitiv chiar de la începutul cupei. Le urăm o competiție cât mai interesantă și ca la finală să fie pe podium. În categoria MMat a participat și  Golovei Andrei, dar după cum a menționat mai devreme-nu va participa în concurs. S-a clasat pe poziția I. Îi aducem și lui sincere felicitări.

  Etapa 1 nu a fost intitulată întâmplător “Surpriza Foto”. De-a lungul traseului au avut și participanții parte de o asemena surpriză…o poză. Care a fost, totuși, sarcina pe care aceștia trebuiau s-o îndeplinească ? Ca de obicei, punctele de control aveau numerele 31,32,33…55 și erau echipate cu niște creioane colorate pentru marcare. La fel ca și la o distanță obișnuită era necesar de îndeplinit ceea ce era preconizat pentru grupul la care participanții s-au înscris. Ordinea CP-urilor era la alegere, adică participanții puteau alege pe la care CP vor trece mai întâi, dar…pornind la următorul CP aceștia nu trebuiau pur și simplu să verifice cardul, dar și să determine care din fotografiile printate în spatele hărții a fost făcută din locația punctului de control dat.

  Share This:

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *