Etapa a II-a a Cupei de Iarnă Chișinău 2018

Sâmbătă , 16 decembrie a avut loc cea de-a doua etapă a Cupei de Iarnă Chișinău 2018 sau “În ospeție la Minotaur”- denumirea labirintului care a avut loc in încinta gimnaziului Galata.


Peste 150 de participanți din Chișinău și Cimișlia au explorat locația. Din partea gimnaziului au participat 21 de persoane , pe care le felicitam. Mai mult de atât , aducem cuvinte de lauda celor care s-au clasat pe poziții premiante :
-Pașa Niculina – poziția 1,categoria WB
-Tuliba Margareta -poziția 2, categoria WB
Le dorim mult succes în continuare și cât mai multe competiții câștigate tuturor.


Traseele de 2-3 km au fost “întortocheate” și au pus mintea participanților la încercare , chiar și a celor mai experimentați. Autorul hărților , Andrei Golovei , a primit multe replici pe parcursul competiției , însă anume prin traseul “nebun” (in sensul bun al cuvântului) aceasta etapa va rămâne in memoria multora , chiar și mie , care doar am făcut poze. 
“După părerea mea , acesta a fost cel mai complex labirint de la noi:timpii de parcurgere in categoriile mari variau de la 18 la 50 de minute! Pentru mulți a fost o distanță medie” , spune Andrei. A încercat și el sa parcurgă traseul in afara competiției , făcând-o in 00:12:12. Bravo, Andrei.


Pe tot parcursul evenimentului a domnit o atmosferă prietenoasă și caldă (in pofida timpului de afara ) , cu multe poze și zâmbete. Nu uitați de următoarea etapa, cea de-a treia sau “Revelion”, care va avea loc pe 31 Decembrie. Va așteptăm cu drag!

Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *