Etapa a IV-a a Cupei de Iarnă Chișinău 2018

La data de 20 ianuarie , sâmbătă , în incinta Liceului Teoretic “Matei Basarab” a avut loc cea de-a IV-a etapă a Cupei de Iarnă Chișinău 2018 , întitulată “Plutanina”,orientare de tip labirint.La etapă au concurat în jur de 130 de participanți din diferite categorii. Felicităm și urăm mult succes în continuare celor care s-au plasat pe locurile de frunte.

La eveniment am avut parte de multă energie pozitivă, zâmbete, mai ales din partea celor mai mici. Aceștia cu mare entuziasm și atenție explorau harta, bucurându-se pentru fiecare post găsit. “Nu mi-a reușit de data asta , dar voi continua și voi mai participa la astfel de evenimente. Mi-a plăcut azi aici” , a spus unul dintre cei mai mici participanți, căruia îi dorim curaj și persevernță pe viitor.

Nu uitați de cea de-a V-a etapă : “O Blin”, orientare după linie , care va avea loc la 18 februarie.

Mai mult  de atât, duminică , 21 ianuarie , a avut loc a III-a etapă la Cupa Tiraspol (proba Sprint). Aducem sincere felicitări reprezentantului Clubului Sportiv “GALATA”, Andrei Golovei , care s-a clasat pe poziția 1, atingând unrezultat de 15.55 ( ceva obișnuit deja ). Bravo, Andrei , multă baftă și puteri pe parcurs.

” În acest weekend participând la etapa a III-a a Cupei de Iarnă, m-am convins că Tiraspolul este orașul potrivit pentru mine, ca să fac antrenamentele de orientare-sprint. Sunt mai mulți factori care determină această convingere, unul dintre aceștia fiind posibilitatea de a te concentra exclusiv pe orientare doar ca sportiv (cum a fost și de data aceasta).
Ce a fost în weekend? După cum am spus – etapa a III, proba Sprint. Pe harta competițională am alergat anterior, acum 2 ani. Hartă tipic cartierelor din Chișinău, cu multe treceri și multe construții adiționale, probabil ilegale. Atipic a fost suprafață de alergat: gheața! Chiar dacă sunt echipat cu adidași IceBug Spirit4, viteză medie a fost doar 4.41. Bine, nu am patinat, ca majoritatea participanților, ceea ce mi-a permis să lucrez mai mult cu harta, decât să mă uit sub picioare. Cert este faptul că am venit de acolo cu dispoziție bună și că am rămas, într-adevăr, mulțumit.”

Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *