3D-LABIRINT, ediția 2018

Pe data de 24 februarie 2018 gimnaziul „Galata” a fost gazda competiției, organizate de Clubul Sportiv „GALATA” în parteneriat cu FTS RM, 3D-LABIRINT.

 

Ediția a 2-a a competiției a adunat participanți din mun. Chișinău, Cimișlia și Nisporeni. Un traseu simplu prin numărul punctelor de control și complicat prin locul amplasării punctelor de control și înălțimea aflării lor.

În acest an competiția s-a desfășurat conform programului stabilit din timp. Nu au fost probleme tehnice, nu a fost amânat startul, nu au mai existat multe semne de întrebare, deoarece atât organizatorii, cât și participanții știau ce îi aștepta, spre deosebire de anul 2017, când s-a desfășurat ediția I al competiției.

Organizatorii au propus 2 trasee – juniori și seniori. Juniorii au avut un traseu cu puncte de control în holul etajului I și în sala sportivă. Iar punctele de control se aflau nu mai sus de 2 m de la podea. Seniorii au avut un traseu mult mai complicat, deoarece punctele de control au fost amplasate atât în sala sportivă, cât și afară, iar unele puncte de control au fost amplasate la înălțimea de 11-12 m.

Frigul și zîpada nu i-au împiedicat pe participanți, pe unii chiar i-a motivat. Frigul i-a fugărit mai repede pe traseu. Cei mai buni și-au luat premiile bine-meritate, dar și reduceri de 100%, 75% și 50% din taxa de participare la următoarea competiție, organizată de CS „GALATA„ – LABYRINT BATTLE.

Foto

Rezultate

 

Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *