Labyrinth battle, ediția a 2-a

Ediția a 2-a a competiției, organizată de CS „GALATA” și pretura sectorului Botanica, s-a desfățurat pe stadionul din cartierul „Galata”. Evident că spațiul mai mare oferit de acest stadion (în comparație ca stadionul gimnaziului „Galata”) și experiența, acumulată la prima ediție a acestei competiții, ne-a permis să transformăm acest eveniment într-o adevărată sărbătoare atât pentru participanți și organizatori, cât și pentru locuitorii blocurilor din preajmă, care au avut ocazia să urmărească evenimentul de la geamuri și balcoane.

La competiție s-au înscris 52 participnți (Wjuniori – 23, Mjuniori – 17, Wseniori – 6, Mseniori – 6). Fiecare participant, evident, și-a dorit să urce pe podium. Dorința s-a manifestat în mod diferit. Cineva încerca să fie calm, cineva – indiferent. Cineva înainte de start exersa, cineva sta întins pe iarbă. Cineva era vesel, cineva chiar a plâns și mult. Totuși, înainte de start, așezați pe scaunele, aduse special pentru ei, deveneau calmi și liniștiți.

Calificările au aranjat perechile pentru start, dar și le-au permis participanților să facă cunoștință cu labirintul propriu-zis. Partea – stângă sau dreapta – pe care au alergat în calificări a determinat și alegerea părții pe care au dorit să alerge traseul.

Rezultatele unor starturi erau previzibile, altele nu, deoarece perechile aveau practic același nivel de măiestrie. Cu cât se apropiau de finală, spiritele se aprindeau tot mai mult. Unii participanți au avut nevoie de susținerea antrenorilor, dar și a colegilor de club.

Ne bucură mult faptul că și câțiva elevi din gimnaziul nostru (Rotaru Alexandru, Osipov Artiom, Talpă Andrei și Andarachi Vilian) și-au încercat puterile cu cei care de mult timp fac orientare sportivă. Deși învață doar în clasele a 4-5-a, nu s-au speriat și au luptat serios.

Pe podium au ajuns cei mai buni. Pe lângă cupe și diplome, au obținut reduceri de 100%, 75% și 50% pentru ediția 3 al Labyrinth Batle. Felicităm antrenorii noștri: Golovei Andrei care s-a clasat pe locul I și Golovei Lilia care s-a clasat pe locul III.

Album 1, Album 2, Album 3

Rezultate

Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *