Suntem în ultima lună a anului 2018. Fiind tineri și ingenioși am decis să ne organizăm o petrecere de tip 2 în 1 – nu doar am marcat un sfârșit de an și un început de an nou, dar și i-am felicitat pe cei, ce s-au născut în această lună.

Serata a fost moderată de Golovei Lilia, care i-a antrenat pe toți în diverse concursuri, care au solicitat de la participanți ingeniozitate, umor, talent artistic, spirit de echipă și cel mai important – cât mai multă veselie.  Deoarece sosește Anul Porcului personajul principal a fost, desigur, – Porcul.

Foarte distractiv a fost momentul felicitării omagiaților lunii decembrie: Gribineț Alexandrina, Golovei Andrei, Guțu Daniela și Frunze Daniela. Indiferent de vârstă, dar și complecție, toți omagiații au beneficiat, pe lângă cadouri și cuvinte frumoase, tradiționalul zbor cu scaunul în „cosmos”.

Au fost și surprize – multe, deoarece fiecare a fost Moș Crăciun pentru cineva. „Secret Santa” în acest an pe cineva a uimit, pe cineva a bucurat, pe cineva a amuzat. Sperăm că nimeni nu a fost dezamăgit, deoarece importantă a fost atenția și spiritul de sărbătoare.

Și cel mai important – este faptul că nu trebuie să aștepț magia, ci să o faci cu propriile mâini.

Foto, video

Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *