Turneul de dame „Suntem veseli și activi – 2019”

Ce au damele cu un club sportiv ce și-a stabilit 3 trasee sportive: turism sportiv, orientare sportivă și ultramaraton? Să știți că membrii clubului nostru, ca, de fapt, și elevii gimnaziului „Galata” sunt pasionați și de alte probe sportive ca sport, performanțe și timp liber.

Orice joc de masă, inclusiv damele, dezvoltă atenția, spiritul de observație, orientarea în spațiu, abilități de planificare și luare a deciziilor etc. De asemenea, pentru a juca o partidă de dame, este necesar de a avea multă păbdare și perseverență.

La ediția din acest an au participat 48 elevi din gimnaziul „Galata”. Deși inițial am planificat o zi competițională, numărul mare de doritori a schimbat intențiile noastre astfel că competiția s-a desfășurat timp de 3 zile: 24 ianuarie, 31ianuarie și 1 februarie.

Arbitrii competiției: Golovei Lilia, Ciocoi Svetlana, Pașa Nicolina, Răcilă Daniela, Pascari Loridana, Ionel Victoria, Slănină Olga au asigurat buna desfășurare a turneului și liniștea în sălile, unde acesta s-a desfășurat.

Rezultate: clasele II-IV, fete, clasele II-IV, băieți, clasele V-VI, clasele VII-IX

Foto

Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *