La sfârșitul lunii ianuarie – începutul lunii februarie colegiul de arbitri al CS „GALATA” a pus la încercare gândirea logică, atenția, memoria, răbdarea elevilor în cadrul a două turnee: de dame ”Suntem activi și veseli!” și de șah „Turnul vesel”.

Cei mai activi s-au dovedit a fi elevii claselor primare și elevii claselor V – A și a VI – A. Aducem mulțumiri diriginților: Sîrbu Ana, Sandu Ludmila, Domentean Violetta, Pavlova Inna, Canațui Aliona, Ceaus Inna și Rotaru Oxana din partea organizatorilor competițiilor și al elevilor pentru buna organizare a elevilor și monitorizarea lor.

Timpul de afară nu au putut opri dorința elevilor de a participa la competiții și de a-și demonstra abilitățile formate în jocurile de dame și șah. Numărul mare de participanți ne-a orientat spre joc nu doar pe table reale de șah, dar și pe cele virtuale – la calculator.

Evident că nu toți participanții au putut fi campioni, totuși aceste câteva zile au demonstrat încă o dată că în incinta școlii pot fi organizate activități, ce pot interesa și liniști chiar și pe cei mai zbânțuiți copii.

Foto: dame, șah

Rezultate

Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *