În acest an Labyrinth Battle și-a schimbat locația. Cu scopul promovării modului sănătos de viață și explorării ținutului natal Clubul Sportiv „GALATA” și Pretura sectorului Botanica și-au propus o provocare și anume desfășurarea turneului în afara municipiului Chișinău. Așa Labyrinth Battle a ajuns la Grozești, Nisporeni.

Pe data de 6 aprilie 2019 stadionul s. Grozești s-a transformat într-un labirint de tip oglindă simplu în timpul calificărilor și foarte diferit în timpul competiției propriu-zise, deoarece până s-a ajuns la finale, datorită șefului de traseu Golovei Andrei, labirintul a suferit multe modificări ca înfățișare și ca trasee, deoarece participanții la start aveau o sumedenie de surprize: de la dispariția liniilor pe hartă, care indicau direcția, și până la dispariția liniilor între partea dreaptă și stângă a labirintului.

În concurs s-au înscris în jur de 100 participanți în 4 categorii: M juniori, W juniroi, M seniori, Wseniori. Și mai mare a fost numărul spectatorilor, care au urmărit desfășurarea competiției. Interesul față de cățtigătorul fiecării pereche era atâtde mare, încât periodic arbitrul principal cu greu își făcea drum spre panoul, pe care se notau numele participanților, care treceau în următoarea etapă a competiției.

Premianții turneului:

M juniori

I – Arabadjiu Dumitru, SOTT Chișinău

II – Grosu Daniel, SOTT Chișinău

III – Iordatii Ignat, Chișinău

W juniori

I – Colbina Alina, SOTT Chișinău

II – Zacrevscaia Daria, SOTT Chișinău

III – Pisaniuc Olga, SOTT Chișinău

M seniori

I – Bortă Ion, Costești, Ialoveni

II – Bostan Ștefan, Costești, Ialoveni

III – Izbaș Artur, Costești, Ialoveni

W seniori

I – Deliu E, SOTT Chișinău

II – Golovei L, CS GALATA

III – Spînu Ana, Grozești, Nisporeni

Foto

Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *