Pe parcursul acestui an echipa CS GALATA a organizat un și de evenimente sportive pentru elevii gimnaziului „Galata”. Majoritatea activităților au fost destinate elevilor claselor gimnaziale. Și iată la sfârșitul lunii mai, în ultimele zile ale anului de învățământ 2018-19, echipa noastră a luat decizia de a organiza un eveniment destinat exclusiv elevilor claselor primare.

Pe 29 mai 10 echipe de copii dornici de a face sport s-au aliniat pe terenul sportiv al gimnaziului „Galata”.  Competiția s-a desfășurat în 2 reprize: pentru elevii claselor 3-4 (4 echipe) și pentru elevii claselor 1-2 (6 echipe).

Probele au fost variate și au pus în acțiune atât mușchii participanților, cât și atenția, răbdarea și spiritul de echipă. Participanții în perechi au transportat câte o minge fără a pune mâinile pe ea; au plantat și au strâns „cartofi”; au jucat hochei pe iarbă, având ca echipament – bastonul de gimnastică și un cub; au adunat capacele, îmrăștiate cu grijă prin iarbă de arbitri; au jucat bowling, au sărit în saci etc.  Fiecare participant a fost susținut atât de colegii de echipă, cât și de mulțimea de susținători: elevi, părinți cadre didactice.

Echipa de arbitri a fost numeroasă: arbitrul principal – Golovei Lilia, secretar principal – Moțpan Efim, profesor de educație fizică, arbitrii CS GALATA: Ciocoi Ana-Maria, Pașa Nicolina, Tuliba Margareta, Cojocari Rostislav, Răcilă Daniela și elevi din clasa 7 – A, a 5 – A, iar după ce a finalizat competiția pentru elevii claselor a 3-4, în ajutor au venit și elevii clasei a 4 – A.

Premierea s-a desfășurat a doua zi – pe 30 mai. Toți elevii au fost premiați cu diplome și dulciuri, iar echipele, calsate pe locul I – și cu cupe.

Sperăm că acest eveniment va completa șirul evenimentelor sportive tradiționale ale echipei CS GALATA.

Foto, rezultate

Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *