La data de 10 august, primind instrucțiuni despre activitatea pe care era să o organizăm împreună cu Cristina Condratiuc, nici nu ne-am așteptat la faptul că v-om fi implicate într-un eveniment minunat: Ziua Internațională a Tineretului care a avut loc în Capitală Tineretului 2019 –  satul Costești.

Am fost responsabile de Zona de camping, unde împreună cu domnul Iovu Tudor și echipa sa am instalat probele: legarea nodurilor, un traseu velo interesant și un traseu turistic distractiv care era compus din fluture, circ și pendul. Tinerii care au participat la probele date au rămas entuziasmați de experiența dată, iar cei mai rapizi au primit diplome și cite un bilet la planetariu.

Pe lângă activitatea noastră de arbitraj în Zona de Camping, am decis sa profităm de moment și să vizităm toate zonele din cadrul festivalului. Cel mai tare ne-a impresionat Zona ONG-urilor, unde am aflat foarte multă informație despre diferite organizații din Moldova și am avut ocazia să ne împrietenim cu persoane interesante. Am vizitat și Zona Scenei, unde am fost mândre se observăm printre lista de sponsori și colaboratori – emblema CS „Galata”.

Trinchineț Cristina, coordonator voluntari, CS GALATA

Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *