Pentru a promova modul sănătos de viață, pentru a diversifica viața școlară a elevilor gimnaziului „Galata” și pentru a identifica noi voluntari în planul calendaristic al evenimentelor sportive ale clubului se regăsesc competiții, care la prima vedere nu au nimic comun nici cu turismul și nici cu orientarea sportivă.

Timp de 3 zile în perioada 21-25 octombrie 2019 Clubul Sportiv GALATA și comisia metodică „Tehnologii, Educație, Estetică și Sport” din gimnaziul „Galata” a desfășurat competiția de dame „Suntem activi și veseli”.

Competiția s-a desfășurat în 3 categorii de vârstă: clasele 1-3, clasele 4-6, clasele 7-9. Cei mai mulți participanți, dar și cei mai emotivi, au fost elevii din categoria clasele 1-3. Fiecare participant și-a dorit mult să câștige, dar competiția este competiție. Au învins cei mai atenți și cu multă răbdare.

De mare ajutor în arbitrarea competiției au fost elevele clasei a 9 – A: Pascari Loridana și Răcilă Daniela și elevele clasei a 8 – A Gaju Daria și Gherța Camelia. Sperăm că aceste fete vor completa lista voluntarilor CS GALATA.

Foto, rezultate: clasele 1-3, clasele 4-6, clasele 7-9

Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *