Sportul e o rețetă morală care se aplică fizic”- Jean Giraudaux. O națiune care aspiră să se dezvolte, nu poate ignora sportul ca parte integrantă a acestui proces. Clubul Sportiv ”Galata” este o dovadă vie a acestui cocept. Astfel el nu doar că promovează sportul, ci și unește mai mute popare și culturi care au la bază aceeași idee. MMOC 2019 reprezintă atitudinea noastră față de sport și orientare, în special.

La sfârșit de octombrie și anume în perioada 23-27 octombrie 158 de sportivi din diverse coțuri ale lumii cum ar fi Ucraina, Azerbiadjan, Marea Britanie, România, Slovacia, SUA, Bulgaria, Moldova și pentru prima dată Franța și Japonia s-au adunat în inima țării noastre – municipiul Chișinău. 5 zile de competiție printre care și o zi destinată special excursiilor și o seară de degustație în beciuile dela Cricova.

Organizatorii competiției au pregătit 5 trasee interesante în 3 localități diferite: Chișinău (parcul Valea Morilor și parcul din sectorul Rîșcani), beciurile din Cricova, Horodca, r. Ialoveni și Căpriana, r. Strășeni.

Echipa CS GALATA are un cadou generos pentru cei 16 câștigători: 100% reducere din taxele de participare la MMOC & GALATA Cup 2020.

Aceștea sunt câștigătorii absoluți care au ocupat locul I în toate cele 5 curse:
🏆Manichev Oleksandr 🇺🇦 (M55)
🏆Nosenco Victoria 🇲🇩 (W12)
🏆Grosu Emilia 🇲🇩 (W14)
🏆Margoldova Barbora 🇨🇿 (W21)

Și câștigătorii care conform rezultatelor s-au clasat pe locul I în clasamentul general:
🥇Yoshifuji Munehiro 🇯🇵 (Beginner)
🥇Ignatenco Denis 🇲🇩 (M12)
🥇Furman Timur 🇲🇩 (M14)
🥇Arabadji Dmitrii 🇲🇩 (M18)
🥇Martin Jonáš🇸🇰 (M21)
🥇Guțul Alexandru 🇲🇩 (M35)
🥇Ruslan Belyi 🇲🇩 (M45)
🥇Dodonu Ion 🇲🇩 (M65)
🥇Colbina Alina 🇲🇩 (W18)
🥇Valentin Emmanuelle 🇫🇷 (W40)
🥇Elena Marusceac 🇲🇩 (W55)
🥇Kotlova Ludmila 🇺🇦 (W70)

 

 

Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *